Ga naar hoofdinhoud

Congres - Workshop - Expertmeeting

Specialisten als het gaat om de aanpak van jeugdgroepen

Congres - Workshop - Expertmeeting

Straatcontact is een veelgevraagde gast bij inspiratie sessies, teamdagen, congressen en als expert jeugdgroepen aan discussie panels.

We geven hier graag een invulling aan welke past bij onze visie en missie. Waar mogelijk met de jeugdgroepen en anders de benadering vanuit het puberbrein.

Wil je anders dan anders dan ben je bij het goede adres. Vanuit een brede expertise kijken we naar een passende invulling.

Jeugdgroepen fluisteraar

Deze term is natuurlijk prikkelend bedoeld maar is in te zetten om te laten inzien hoe voorspelbaar een jeugdgroep kan zijn. Deze vorm kan worden ingezet om vanuit het puberbrein te kijken naar een situatie. Dit kan een situatie op een school zijn. Een interventie vanuit Preventie met gezag of een casus waarbij de keten beter wil samenwerken. Middels films analyseren we een jeugdgroep en kijken we naar het voorspelbare vermogen.

Workshop – Podium – Panel

Invulling vanuit een workshop, als ‘act’ op een podium bij een congres of als expert aan een panel tafel is natuurlijk anders dan een gehele training of opleiding. Doel is vaak prikkelen, discussie open maken, leuke inspirerende inbreng of herinnering aan de methodieken welke reeds in gebruik zijn.  Samen maken we een passend programma waarbij de doelstelling van dat moment centraal staat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag in contact.